باشگاه صفرعلی دوجو
استار صفرعلی از سال ۱۳۶۵ورزش را با کاراته شروع کرد ودر سال۱۳۷۹شروع به تمرین آ ى کی دو نزد استاد آ ق ساقلو نمود ودر حال حاضر دارای کمربند مشکی دان ۴از همبو دوجو ى ژا پن در سال۲۰۱۴ میباشد. ومربی و داور رسمی فدراسیون ورزشهای رزمی نیز میباشد
دوجوکُـن (قوانین دوجو) چیست
دوجو کـُن عبارت است از قوانینی که باید در دوجو رعایت شوند و بوسیله اساتید کاراته اُکیناوا وضع شده و تاکنون نیز این قوانین رعایت میشوند.
– به دنبال تکامل شخصیت خویش باشید
این به آن معناست که هنر کاراته چیزی بیش از حرکات فیزیکی است. در طول تمرینات سخت بدنی و تربیتی، اهمیّت ساختار شخصیـّـتی به تمامی کاراتهکاها بخصوص جوانان، تعلیم داده میشود. برای نوآموزان، روند ساختار شخصیّت از طریق کامل کردن تکنیکها در طول تکرارهای زیاد، آغاز میشود.
– به استاد و معلم خود وفادار باشید
وفاداری یکی از سنتهای بسیار قوی سامورایی است و تحت تأثیر فلسفه کُنفُسیوس به فرهنگ و خصوصاً هنرهای رزمی راه یافت. وفاداری نسبت به سنسی و دوجو (محل تمرین) ابراز میشود.
– در جهت ترقی خود تلاش کنید
کوشش کردن یعنی داشتن تعهّد و سرسپردگی کامل، که برای رسیدن به استادی در این هنر ضروری است. در هیچ زمینهای ، بدون تلاش و کوشش و پشتکار و فداکاری و تعهّد، نمیتوان به حدّ استادی رسید.
– به دیگران همواره احترام بگذارید
احترام گذاشتن به دیگران بخش بسیار مهّم فرهنگ ژاپنی و اوکیناوایی است، بنابراین بخش جدانشدنی هنرهای رزمی نیز میباشد. استادان بزرگ تأکید داشتند که کاراته با احترام آغاز و پایان مییابد. آنها همچنین عنوان میکردند که بدون احترام و ادب، دوجویی وجود نخواهد داشت.
– از رفتار خشونتآمیز پرهیز کنید
یک کاراتهکای تعلیم دیده، شخصی است که دارای روحیّه جنگندهگی و قدرت بسیاری است، بنابراین عادلانه نیست که از مهارتهای خود بر علیه افرادی که این تعلیمات را ندیدهاند، استفاده کند. روحیّه کاراتهکا، غیرقابل شکست است و باید از این توانایی “فقط” در جهت عدالت استفاده کند.